YouMoven kiipeilijöille Uutta 1.6 alkaen!

Kiipeilyalue on ainoastaan kiipeily asiakkaiden käytössä, ei YouMoven muille vapaavuorolaisille. (poikkeuksena ohjatut ryhmät)

Kiipeily alueen hinnat ja käyttöajat:
(Itsevarmennuslaitteet eivät ole tällä hetkellä käytössä)

Kertamaksu 8€ (vain hallin aukioloaikoina)
10xkortti 70€ (vain hallin aukioloaikoina)
1kk kortti 39€
3kk kortti 109€
6kk kortti 199€

Nyt saatavilla myös kiipeily+Fit24 salikortti yhteishintaan 58,90€/kk 

Kuukausikortti asiakkaille tarjoamme vapaan pääsyn kiipeilyalueelle klo 06-23 välisenä aikana, muut YouMoven toiminnot eivät ole asiakkaiden käytössä. Poikkeuksena kiipeilykurssilaisten harjoitteluvuorot tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18-19, tällöin ei muita kiipeilijöitä voi alueella olla. Kiipeily kursseja ei ole koulujen loma aikoina.
Avain tulee noutaa asiakaspalvelusta erikseen sovittuna ajankohtana.

Kiipeilyn kausiasikkaiden tulee olla 18-vuotta täyttäneitä, tätä nuoremmille ainoastaan jos samaan perheeseen kuuluvalla täysi-ikäisellä henkilöllä on asiakkuus. Hänen tulee olla aina aukioloaikojen ulkopuolella alaikäisen mukana hallissa.

Asiakkaan tulee leimata itsensä aina omalla avaimella sisään leimauslaitteessa. Muiden päästäminen halliin omalla avaimella johtaa 250€ suuruiseen sakkomaksuun, sekä mahdollisesti asiakkuuden keskeytykseen.

Lisätietoja saat sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä ohjaajiltamme.

Hauskoja kiipeilyhetkiä

 

Ajankohtaista